80% högkvalitativt animaliskt protein från flera olika kött-typer.
20% grönsaker, frukt, bär och örter.
0% spannmål

Genesis Pure Canada
 
Sedan tidens början har huvudkomponenten i en hunds diet i vildmarken varit kött och fisk.
I sin naturliga miljö drog de även nytta av en mängd olika frukter, grönsaker och örter, eftersom detta var deras bytens diet.
Hunden, likt sin förfader vargen, hungrar efter en köttrik kost. Våra dietister på Genesis Pure Canada har förberett dessa speciella recept för din hund genom att bygga på den naturliga grunden för våra hundvänners naturliga begär.
 
Genesis Pure Canada Dog utvecklades med evolution och natur i åtanke! Vi har skapat våra recept med
80% animaliskt protein (från färskt kött och fisk),
20% frukt, grönsaker, örter och vitaminer och
0% korn.

Vi håller det enkelt och inkluderar bara de mest väsentliga ingredienserna, av hög kvalitet, som din hund behöver för att frodas!
Färska, hållbara produkter spelar en viktig roll i hur våra ingredienser väljs; detta är en del av vår Genesis Pure Canada Philosophy. Vi är stolta över att bara välja råvaror av högsta kvalitet, samtidigt som vi är medvetna om att använda lämpliga tillagningsmetoder för att säkerställa att ingrediensernas godhet upprätthålls. Genesis Pure Canada hundmat speglar de högsta kvalitetsstandarder du förväntar dig för din hund och erbjuder de läckra smakerna som dessa blandningar av färska ingredienser ger till våra recept.
 

+46735-288212