Till Vårt Genesis Pure Canada Blue Ocean recept har vi valt den perfekta kombinationen av vild, färsk sill och försk lax, för att förse din hund med den Omega 3 fettsyra som behövs för en otroligt len och glänsande päls.
Fisken vi använder i våra produkter får vi genom hållbart fiske, vilket också är en del av vår "Back To Nature"-filosofi 

Vi har tillsatt råmjölk till den vuxna hundens diet, då även dessa drar nytta av det extra immunförsvar som råmjölken ger. Kokbananen med sin låga sockerhalt, kombinerad med lättsmält potatis och näringsrik pumpa utgör en ideal kombination för att tillgodose det behov av fiber och energi som passar just din hunds livsstil.  

Du kan lita på att Genesis Pure Canada Blue Ocean innehåller de  grundläggande ingredienserna, som linser, kikärtor, bär och örter, för att fullända denna hälsosamma diet och tillhandahålla dig en balanserad måltid att skämma bort din hund med.

Du skämmer bort din hund med hälsosam, spannmålsfri mat. Genesis Pure Canada Blue Ocean är också lämpligt för foderkänsliga hundar från 1 år, då vi medvetet valt att exkludera spannmål. Våra utvalda kolhydratkällor säkrar ett lågt GI-värde.


Tillverkarens hemsida

Blue Ocean Adult

Pris:
349 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
+46735-288212