Genesis Pure Canada Green Highland 
För unga hundar (0 –12 månader), är ett protein-baserat foder, där vi endast använder högsta kvalitén av färskt kött: färskt lamm, färsk get, färsk kycklingprotein, som är viktigt för muskelutvecklingen. Tillsammans med råmjölk stärker dessa upp din valps immunförsvar. Vi har även inkluderat mjölk för att underlätta övergången från modersmjölk till att äta självständigt.
 

Vår unika kombination av kokbanan och morötter eliminerar behovet av potatis, samtidigt som vi säkerställer att det finns tillräckligt med stärkelse och låga GI-kolhydrater för att hålla din valp fylld av energi, och tillräckligt med fiber för att stabilisera matsmältningen. Våra tillsatta örtblandningar (kamomill och fänkål) och bär rundar av receptet och säkrar att din valp får i sig antioxidanter och nödvändiga vitaminer för att främja deras naturliga lekfullhet och äventyrslust.

Våra dietister har gått hela vägen och lite till med den här produkten, för att försäkra sig om att ingenting har blivit förbisett. De har studerat vitamin- och mineralkombinationer under flera år, för att säkra att den perfekta kombinationen av vitaminer, som Kalcium och Fosfor, är korrekt balanserade. 

Du skämmer bort din unga hund med hälsosam, spannmålsfri mat.
Genesis Pure Canada Green Highland lämpar sig även för mat-känsliga, unga hundar då vi medvetet valt bort spannmål. De speciellt utvalda kolhydrat-källorna ser till att GI-index är lågt.


Tillverkarens hemsida

Green Highland Puppy

Pris:
349 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
+46735-288212